Prášek z granátového jablka
Detailní popis produktu
Granátové jablko je neobvyklé ovoce a lyofilizovaný prášek z něj lze použít do salátů, dezertů, nápojů nebo ke zdobení pokrmů. Obsahuje velké množství antioxidantů, které pomáhají čistit tělo od volných radikálů, zlepšují výkonnost organismu a podporují činnost srdce.
Granátové jablko obsahují celou řadu látek s pozitivními účinky na organismus. Najdeme zde vitaminy (C, sk. B, beta-karoten), minerály (vápník, hořčík, fosfor, železo, draslík) či aminokyseliny. Důležitý je i komplex látek z rodiny polyfenolů, které společně představují jeden z nejsilnějších přírodních antioxidačních komplexů.
Jak prášek z granátového jablka používat
Prášek z granátového jablka je extrémně všestranná složka. Můžete ho použít do smoothies, koktejlů a limonád. Hodí se také pro přípravu dezertů, koláčů, zmrzliny nebo pudinku. Dalším skvělým způsobem využití může být i přidání prášku do jogurtu či snídaňové kaše. Uplatnění najdete i při výrobě domácích marmelád a dresinků.
Výživové hodnoty
na 100 g
Energetická hodnota 1523 kJ/396 kcal
Tuky |
0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
96 g |
z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
1 g |
Sůl |
0,1 g |
SLOŽENÍ: 100 % GRANÁTOVÉ JABLKO dehydrované procesem lyofilizace (proces sušení mrazem)
ALERGENY: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a dalších skořápkových plodů.
TRVANLIVOST: 18 – 24 měsíců
SKLADOVÁNÍ: Chladné, suché místo do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
BALENÍ: znovuuzavíratelný sáček
ÚPRAVA: prášek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.